De TimeTec Garantie
Hoe werkt TimeTec garantie uptime?
TimeTec draait op de Amazon EC2 , die een zeer betrouwbare omgeving waar vervanging gaat snel en voorspelbaar kan worden genomen biedt. De Amazon EC2 Service Level Agreement inzet is 99,95% beschikbaarheid voor elk Amazon EC2 Gewest. De gegevens worden regelmatig een back-up en heeft Multi-AZ implementaties die uw nieuwste updates van de database beschermt tegen ongeplande uitval. Al onze infrastructuur voor live bewaakt continu (24/7/365) door Amazon CloudWatch te identificeren en te voorkomen dat potentiële problemen te voorkomen.
Hoe zal TimeTec houd mijn gegevens veilig?
TimeTec gebruikt blokniveau opslagvolumes door Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS). Amazon EBS volumes in wezen harde schijven die op een ingeschakelde Amazon EC2 bijvoorbeeld kan worden aangebracht en is bijzonder geschikt voor toepassingen die een databank, een bestandssysteem of toegang tot ruwe blokniveau bewaarcondities. EBS volumes op te slaan data redundant, waardoor ze duurzamer dan een normale harde schijf. Het jaarlijkse percentage mislukkingen (AFR) voor een EBS volume 0,1% en 0,5%, vergeleken met 4% voor een product harde schijf.
Is er een data back-up plan voor TimeTec?
Ja. We zijn erg ijverig over het houden van uw gegevens veilig, betrouwbaar en toegankelijk voor u te allen tijde. We bereiden op elke potentiële ramp. Alle gegevens worden beschermd door middel van regelmatig geplande volledige en incrementele back-ups en back-upgegevens wordt verscheept naar een veilige offsite back-up plaats op een regelmatige (geplande) basis om verder te beveiligen. Wij doen zowel data en server momentopname van tijd tot tijd. Zelfs als sommige server of hardware storing, zal het in staat zijn om terug online te krijgen in een zeer korte periode.
Wat operationele praktijken doet TimeTec zorgen voor upgrades zonder onderbreking?
De meeste bedrijven die door middel van software-upgrade zijn gegaan liever zonder. We herbeleven die hoofdpijn voor u door ervoor te zorgen bieden wij een naadloze upgrades zonder onderbreking van uw bedrijf. Alle upgrades zal worden gedaan op de TimeTec infrastructuur en applicatie-niveau, zonder enige tussenkomst van de gebruiker. Aangezien wij de TimeTec ontwikkeld en hebben volledige controle over het, onze upgrade is zeer minimaal en geldt alleen voor de specifieke bestanden in plaats van het doen van de gehele installatie en verwijderen.
Hoe TimeTec upgrade versie en het systeem veranderingen te beheren?
Wijzigingen in onze systemen en producten worden grondig getest in een verscheidenheid van pre-productie labs door verschillende teams, met inbegrip van ontwikkeling, Quality Assurance, en Operations. Deze tests garanderen dat alleen kwalitatief hoogwaardige, goed ontwikkelde veranderingen te maken in de "live" omgevingen en de impact en de downtime je ervaart een minimum te beperken.
Wat zijn de integratiemogelijkheden?
Op dit moment worden alle gegevens van TimeTec verstrekt als het is. Geen verdere directe integratie of API calls is beschikbaar voor applicaties van derden. Hoe dan ook, je kon nog gebruik maken van onze data export functie om de gewenste output voor salarisverwerking te krijgen.
Is TimeTec applicatie schaalbaar?

Ja. Als uw bedrijf groeit, kunt u eenvoudig uw nieuwe terminal of de gebruiker toe te voegen aan TimeTec zonder enige onderbreking van onze service. Met Amazon EC2, het stelt ons in te verhogen of de capaciteit binnen enkele minuten, niet in uren of dagen te verlagen. We kunnen één, honderden of zelfs duizenden server instances tegelijkertijd opdracht om tegemoet te komen aan onze behoeften.

Zoals onze infrastructuur is flexibel genoeg om te schalen volgens uw vereiste, zorgen wij ervoor dat uw aanvraag wordt verzorgd.

Is TimeTec Multi-tenant SaaS of ASP?

Met TimeTec, werken we aan de integratie en het toevoegen van een andere gecentraliseerde gebruikersgegevens laag aan de Multi-tenant SaaS te realiseren. Als zodanig zijn meerdere klanten delen hetzelfde stuk van de toepassing en de database. Het aantal databases groeit wanneer men zijn overschreden en deze de hoeveelheid onderhoud en werk het oplossen van problemen sterk verminderen.

" Multi-tenancy " is de meest significante paradigmaverschuiving in het verstrekken van schaalbaarheid, en is de belangrijkste onderscheidende factor tussen een echte SaaS-oplossing en een ASP -oplossing.

Vergelijking tussen de multi-tenant en ASP
Multi-tenant ADDER
Een voorbeeld van de software over alle klanten zorgt voor onderhoud en upgrades zijn pijnloos. oplossing van elke klant wordt uitgevoerd op een afzonderlijk exemplaar, waardoor de software moeilijk te onderhouden en te upgraden. Dit zorgt ervoor dat meer onderbreking van uw service.
Aanpassingen zijn eenvoudig, aangezien de software bevat meestal een configureerbare interface. Dit betekent minder tijd en kosten voor u te implementeren en te beginnen met het zien waarde. Aanpassingen zijn tijdrovend en kostbaar, met weinig of geen easy-to-use configuratie-opties. De uitvoering is pijnlijk, en het duurt enige tijd voordat u begint om waarde te zien.
Configuraties en aanpassingen worden naadloos opgewaardeerd. Elk exemplaar wordt individueel opgewaardeerd. Fouten komen vaak voor, en het is waarschijnlijk dat veel aanpassingen moeten worden overgedaan.
De kosten zijn lager voor de verkoper om te werken, wat zich vertaalt naar de prijzen voor de klanten te verlagen. De kosten zijn hoger voor de leverancier, wat resulteert in een hogere prijsstelling zo meer klanten worden toegevoegd.
Het is gemakkelijk om zich te houden aan de Service Level Agreement, het monitoren van uw dienst en oplossen van problemen lang voordat ze van invloed op uw bedrijf. Het is bijna onmogelijk om zich te houden aan de Service Level Agreement, want het is een nachtmerrie om individuele gevallen te controleren. Verstoringen in dienst zijn zeer waarschijnlijk.
Ondersteuning is beschikbaar voor tienduizenden gebruikers, waardoor het gemakkelijk voor de verkoper om een markt-leider. Ondersteuning is goed als het klantenbestand is klein - meestal in de honderden, waardoor de verkoper om het aantal klanten te beperken als ze willen blijven leveren kwaliteit van de dienstverlening.
Wat is de Architectuur en Infrastructure Design for TimeTec platform om al het bovenstaande te garanderen?
Voor TimeTec platform, verwijzen wij u naar onze technologische white paper .