Jaminan TimeTec
Bagaimana TimeTec Jaminan uptime?
TimeTec berjalan pada EC2 Amazon yang menawarkan persekitaran yang boleh dipercayai di mana keadaan penggantian boleh cepat dan boleh diramal bertauliah. Amazon EC2 Perkhidmatan Perjanjian Tahap komitmen adalah ketersediaan 99.95% untuk setiap Amazon EC2 Region. Data disokong dengan kerap dan mempunyai pergerakan Multi-AZ yang melindungi kemas kini pangkalan data terkini anda daripada gangguan yang tidak dirancang. Semua infrastruktur kami dipantau secara langsung, secara berterusan (24/7/365) oleh Amazon CloudWatch untuk mengenal pasti dan mengelakkan masalah yang mungkin berlaku daripada berlaku.
Bagaimana TimeTec akan menyimpan data saya selamat?
TimeTec menggunakan jumlah penyimpanan peringkat blok oleh Amazon Elastic Sekat Store (Amazon EBS). jilid Amazon EBS adalah cakera dasarnya keras yang boleh dilampirkan kepada berjalan Amazon EC2 contoh dan amat sesuai untuk aplikasi yang memerlukan pangkalan data, sistem fail, atau akses kepada blok mentah penyimpanan peringkat. jilid EBS menyimpan data secara berlebihan, menjadikan mereka lebih tahan lama daripada cakera keras biasa. Kadar kegagalan tahunan (AFR) untuk satu jumlah EBS adalah 0.1% dan 0.5%, berbanding dengan 4% untuk cakera keras komoditi.
Adakah terdapat data yang menyokong rancangan untuk TimeTec?
Ya. Kami amat rajin tentang menjaga data anda selamat, boleh dipercayai dan boleh diakses kepada anda pada setiap masa. Kami bersedia untuk setiap bencana yang berpotensi. Semua data yang dilindungi melalui sandaran penuh dan tambahan yang dijadualkan secara tetap dan data sandaran dihantar ke lokasi sandaran luar tapak yang selamat di (berjadual) secara tetap untuk selamat lagi. Kami melakukan kedua-dua data dan gambar pelayan dari semasa ke semasa. Walaupun sesetengah pelayan atau perkakasan kegagalan, ia akan dapat kembali ke dalam talian dalam tempoh yang singkat.
Apa amalan operasi tidak TimeTec memastikan peningkatan tanpa gangguan?
Kebanyakan syarikat yang telah melalui menaik taraf perisian lebih suka hidup tanpanya. Kami mengenang kembali sakit kepala itu untuk anda dengan memastikan kita memberi peningkatan lancar tanpa gangguan kepada perniagaan anda. Semua naik taraf akan dilakukan ke atas infrastruktur TimeTec dan tahap permohonan tanpa sebarang campur tangan pengguna. Oleh kerana kita maju TimeTec dan mempunyai kawalan sepenuhnya itu, naik taraf kami adalah sangat minimum dan hanya terpakai kepada fail tertentu daripada melakukan pemasangan keseluruhan dan pemasangan.
Bagaimana TimeTec menguruskan pembebasan upgrade dan perubahan sistem?
Perubahan kepada sistem dan produk kami diuji dalam pelbagai makmal pra-pengeluaran oleh pasukan yang berbeza, termasuk Pembangunan, Jaminan Kualiti, dan Operasi. Ujian-ujian ini memastikan hanya yang berkualiti tinggi, yang maju perubahan berada dalam senarai "hidup " persekitaran, dan mengurangkan kesan dan downtime pengalaman anda.
Apakah keupayaan integrasi?
Pada masa ini, semua data dari TimeTec disediakan kerana ia adalah. Tiada integrasi atau API langsung Panggilan lanjut boleh didapati dengan aplikasi pihak ketiga. Bagaimanapun, anda masih boleh menggunakan ciri-ciri eksport data kami untuk mendapatkan output yang anda inginkan untuk pemprosesan gaji.
Adakah permohonan TimeTec berskala?

Ya. Sebagai perniagaan anda tumbuh, anda boleh dengan mudah menambah terminal baru anda atau pengguna untuk TimeTec tanpa sebarang gangguan dari perkhidmatan kami. Dengan Amazon EC2, ia membolehkan kita untuk meningkatkan atau mengurangkan kapasiti dalam beberapa minit, tidak jam atau hari. Kami memberi perintah satu, beratus-ratus atau beribu-ribu contoh pelayan pada masa yang sama untuk memenuhi keperluan kita.

Infrastruktur kami adalah cukup fleksibel untuk skala mengikut keperluan anda, kami memastikan bahawa permintaan anda dijaga.

Adakah SaaS TimeTec Multi-penyewa atau ASP?

Dengan TimeTec, kami sedang berusaha untuk mengintegrasikan dan menambah satu lagi lapisan data pengguna berpusat untuk merealisasikan SaaS Multi-penyewa. Oleh itu, pelbagai pelanggan berkongsi sekeping yang sama aplikasi dan pangkalan data. Bilangan pangkalan data yang tumbuh apabila seseorang melebihi had dan ini banyak mengurangkan jumlah penyelenggaraan dan kerja-kerja penyelesaian masalah.

" Multi-penyewaan " adalah anjakan paradigma yang paling penting dalam menyediakan berskala, dan merupakan pembeza utama antara penyelesaian SaaS benar dan ASP penyelesaian.

Perbandingan antara Multi-penyewa dan ASP
Pelbagai penyewa ASP
Satu contoh perisian di semua pelanggan memastikan penyelenggaraan dan naik taraf yang tidak menyakitkan. Setiap 's penyelesaian pelanggan dijalankan pada contoh yang berasingan, membuat perisian yang sukar untuk mengekalkan dan menaik taraf. Ini menyebabkan lebih banyak gangguan kepada perkhidmatan anda.
Penyesuaian mudah, kerana perisian biasanya termasuk antara muka yang boleh dikonfigurasikan. Ini bermakna kurang masa dan kos untuk anda untuk melaksanakan dan mula melihat nilai. Penyesuaian adalah memakan masa dan mahal, dengan pilihan konfigurasi sedikit atau tidak mudah untuk digunakan. Pelaksanaan menyakitkan, dan ia mengambil sedikit masa sebelum anda mula melihat nilai.
Konfigurasi dan penyesuaian ditingkatkan dengan lancar. Setiap contoh dinaik taraf secara individu. Kesilapan adalah perkara biasa, dan ia 's berkemungkinan bahawa banyak penyesuaian perlu dibuat semula.
Kos yang lebih rendah bagi vendor untuk mengendalikan, yang diterjemahkan kepada harga yang lebih rendah untuk pelanggan. Kos yang lebih tinggi untuk vendor, menyebabkan harga yang lebih tinggi kerana lebih ramai pelanggan ditambah.
It 's mudah untuk mematuhi Perjanjian Tahap Perkhidmatan, pemantauan perkhidmatan anda dan menetapkan masalah lama sebelum mereka memberi kesan kepada perniagaan anda. It 's hampir mustahil untuk mematuhi Perjanjian Tahap Perkhidmatan, kerana ia ' sa mimpi ngeri untuk memantau keadaan individu. Gangguan dalam perkhidmatan adalah sangat mungkin.
Sokongan boleh didapati untuk berpuluh-puluh ribu pengguna, menjadikan ia mudah untuk vendor untuk menjadi pasaran-pemimpin. Sokongan adalah baik apabila pelanggan adalah kecil - biasanya dalam beratus-ratus, memaksa vendor untuk menghadkan bilangan pelanggan jika mereka mahu terus memberikan perkhidmatan yang berkualiti.
Apakah Seni Bina dan Infrastruktur Design untuk platform TimeTec untuk memastikan semua perkara di atas?
Untuk platform TimeTec, sila rujuk kepada kami Technology Kertas Putih .