Гаранцията на продуктите на TimeTec
Как TimeTec гаранция за непрекъсната работа?
TimeTec работи на EC2 Amazon , която предлага високо надеждна среда, в която резервни копия може да бъде бърза и надеждна експлоатация. ангажимента съгласие за нивото на Amazon EC2 услуга е 99.95% достъпност за всеки Amazon EC2 област. Данните са подкрепени редовно и има Multi-Я внедрявания, който предпазва най-новите си осъвременявания на базата данни срещу непланирани ремонти. Всички наши инфраструктура се наблюдава на живо, непрекъснато (24/7/365) от Amazon CloudWatch за откриване и предотвратяване на потенциални проблеми от настъпване.
Как ще TimeTec пазят данните си сигурна?
TimeTec използва обеми за съхранение на ниво блок на Amazon Elastic Block Магазин (Amazon EBS). обеми Amazon EBS са по същество твърди дискове, които могат да бъдат прикрепени към работещ Amazon EC2 инстанция и е особено подходящ за приложения, които изискват една база данни, файлова система, или достъп до съхранение суров блок ниво. обеми EBS съхраняват данни с излишък, което ги прави по-трайни от типичен твърд диск. темп на недостатъчност (AFR) за обем на EBS е 0.1% и 0.5%, в сравнение с 4% за стока твърд диск.
Има ли данни резервно копие на план за TimeTec?
Да. Ние сме много усърден за запазване на вашите данни безопасна, надеждна и достъпна за вас по всяко време. Ние се подготвят за всяка потенциална катастрофа. Всички данни са защитени чрез редовните пълни и инкрементални архиви и архивиране на данни, се превозват към защитена отдалечено място за архивиране на регулярна (планирано) основание да си я осигурят по-нататък. Ние правим данни, така и на сървъра моментна снимка от време на време. Дори ако някой сървър или хардуерен проблем, той ще бъде в състояние да се върне на линия в един много кратък период от време.
Какво оперативна практики прави TimeTec гарантира ъпгрейди без прекъсване?
Повечето компании, които са преминали през софтуерен ъпгрейд скоро ще живеят без него. Ние преживеят, че главоболие за вас, като гарантира, ние предлагаме безшевни ъпгрейди без прекъсване за вашия бизнес. Всички подобрения ще бъдат извършени на инфраструктура TimeTec и ниво приложение, без никаква намеса на потребителя. Тъй като ние разработихме TimeTec и да имат пълен контрол над това, нашата ъпгрейд е много минимална и се прилага само за конкретните файлове, а не прави цялата инсталация и деинсталиране.
Как TimeTec управлява освобождаване ъпгрейд и промяна на системата?
Промени в нашите системи и продукти са тествани изцяло в различни предварително производство лаборатории от различни екипи, включително и развитие, осигуряване на качеството, както и операции. Тези тестове се гарантира, че само висококачествени, добре развита промени да станат част от "на живо" среди, както и да намалят влиянието и престой срещнете.
Какви са възможностите за интеграция?
В момента всички данни от TimeTec е предвидено, тъй като е. Няма други интеграционни или API повиквания директни е на разположение за приложение от трета страна. Както и да е, вие все още може да се използва функцията за експорт на данни, за да получите желания изход за обработка на работни заплати.
мащабируема е TimeTec приложение?

Да. Разрастване на бизнеса ви, можете лесно да добавите новата си терминал или ръководство за TimeTec без прекъсване от нашите услуги. С Amazon EC2, това ни дава възможност да се увеличи или намали капацитета в рамките на минути, а не часове или дни. Ние можем да възложи на един, стотици или дори хиляди сървърни единици едновременно, за да се погрижат за нуждите ни.

Тъй като нашата инфраструктура е достатъчно гъвкава, за да мащабирате според вашите изисквания, ние гарантираме, че заявката се погрижа за него.

Дали TimeTec Multi-наемател SaaS или ASP?

С TimeTec, ние работим за интегриране и добавяне на друг централизирана слой данни на потребител да осъзнае SaaS на Multi-наемател. Като такива, множество клиенти, които споделят едно и също парче приложения и бази данни. Броят на бази данни расте, когато един превишил лимита и те значително намаляване на количеството на работи по поддръжка и отстраняване на проблеми.

" Multi-арендния " е най-значимият промяната на парадигмата в предоставянето на скалируемост, и е основен диференциатор между истински SaaS решение и ASP решение.

Сравнение между Multi-наемателя и ASP
Multi-наемател ASP
Едно копие на софтуера на всички клиенти осигурява поддръжка и ъпгрейди са безболезнени. решение на всеки клиент се изпълнява на отделен случай, като софтуерът е трудно да се поддържат и повишават. Това води до по-прекъсвания в услугата.
Персонализации са лесни, тъй като софтуерът обикновено включва конфигурируеми интерфейс. Това означава по-малко време и разходи, за да се приложи и започнете да виждате стойност. Персонализации са отнема време и струва скъпо, с малко или никакви лесни за използване опции за конфигуриране. Изпълнението е болезнено, и това отнема известно време, преди да започнете да виждате стойност.
Конфигурации и персонализации са модернизирани безпроблемно. Всеки случай е обновен индивидуално. Грешките са често срещани, и това е вероятно, че много персонализации трябва да се върнат назад.
Разходите са по-ниски за продавача да работи, което се превежда като по-ниски цени за клиентите. Разходите са по-високи за продавача, в резултат на по-високи цени, както са добавени повече клиенти.
Това е лесно да се придържат към Споразумението за ниво на обслужване, да наблюдава работата на обслужване и коригиране на проблеми с много преди те да се отрази на вашия бизнес. Това е почти невъзможно да се придържа към споразумението за ниво на обслужване, тъй като това е кошмар за наблюдение на отделни случаи. Прекъсвания в експлоатация са много вероятни.
Подкрепа е на разположение за десетки хиляди потребители, което го прави лесен за продавача да се превърне в пазарен лидер. Добра е, когато на клиентската база е малък - обикновено в стотици, принуждавайки на продавача да се ограничи броят на клиентите, ако искат да продължат да предоставят качествена услуга.
Каква е Архитектура и Проектиране на инфраструктурата за TimeTec платформа, за да се гарантира, всичко по-горе?
За TimeTec платформа, моля обърнете се към нашия технологичен Бяла книга .
Уебсайтове на екосистемата в облака на TimeTec
© 2021 TimeTec Computing Sdn. Bhd. Всички права запазени.