Environmental Footprint
Elke keer als we verbranden van fossiele brandstoffen zoals gas, kolen of olie is vrijgekomen kooldioxide in de atmosfeer. Gemakkelijker te meten zijn de directe uitstoot van koolstof die wij verantwoordelijk voor zijn. Dit geldt ook voor de hoeveelheid gas en elektriciteit die we gebruiken in onze huizen, de hoeveelheid benzine of diesel te verbranden we in onze auto, en het aantal en de afstand van de vluchten die we nemen. De Carbon Account is een hulpmiddel om ons te helpen deze directe emissies te meten.

Bij TimeTec, zijn we voortdurend op zoek naar manieren om de impact van onze producten op het milieu verder terug te dringen.

Er zijn weliswaar enkele onderzoeksrapporten die uitleggen online winkelen inherent milieuvriendelijker dan de traditionele detailhandel methoden wordt TimeTec voortdurend het nemen van extra inspanning om al onze middelen te leveren via online middelen voor het uitvoeren van de bedrijfsvoering en uiteindelijk hetzelfde doel te bereiken.

 
Het verlagen van de Carbon Account
 
TimeTec heeft weer twee belangrijkste doelstellingen voor ons merk te stellen, in de eerste is om te helpen onze dealers verkopen onze producten gemakkelijker, en ten tweede is om hen te helpen hun afhankelijkheid van technische ondersteuning verminderen.

Deze doelstellingen, zwaar ingericht met onze buitengewone plan van online bronnen, met succes en enorm gedaald onnodige sales bezoeken of technische reizen op de wegen voor onze dealers over de hele wereld door de jaren heen. Alle benodigde middelen is eenvoudig te bereiken op het web, met inbegrip van uitgebreide online training materialen, en technische tips, die nuttig zijn om de klanten en dealers heeft bewezen bij het terugdringen van de transportkosten.

Daarnaast worden onze producten niet alleen ontworpen om een ​​laag energieverbruik hebben; We werken ook aan gebruik te maken van web-enabled technologie om externe communicatie te verbeteren en het bereiken van lange afstand technische ondersteuning. Verder heeft de invoering van online tools zoals TeamViewer voor remote desktop support, heeft bijgedragen aan deze doelstellingen verder te verbeteren.

Sinds 2013 had het bedrijf gestopt met het uitgeven papieren cheques aan onze lokale leveranciers, en we hebben het vervangen door de invoering van papierloze online betaalproces. De online betaling overdracht is een van onze inspanningen om meer betrokken bij Carbon Accounting worden door het elimineren van de reizende noodzaak voor de leveranciers te verzamelen en de bank bij de controles in de bank.

 
Het verminderen van verpakkingsafval
 
We hebben gewerkt om te zien dat sommige van onze TimeTec's hardware-producten en accessoires zijn ontworpen inklapbaar te zijn, in staat zijn om de verpakking te verkleinen en ook om het transport te vergemakkelijken.

Sinds begin 2011 is TimeTec aanzienlijke vooruitgang geboekt om het overtollige verpakkingen in de overbrenging van zijn hardware producten aan klanten te verlagen en heeft extra soorten van recycleerbare verpakkingsmaterialen ingevoerd om items tijdens het transport te beschermen. Het aanpassen van onze verpakkingen speelt ook een grote rol in het verminderen van afval en transportkosten.

De meeste bestellingen TimeTec hardware producten worden verzonden in golfkartonnen verpakkingen, die bevatten gemiddeld 43% teruggewonnen vezels. Eenmaal gebruikt, deze containers zijn 100% recycleerbaar voor toepassing bij de vervaardiging van andere papierproducten.

Aan het begin van 2011 zijn we begonnen met een "Going Green" campagne om het gebruik van papier in onze producten verder te verminderen door een einde te maken aan alle gebruiksaanwijzing uitdraaien voor TimeTec hardware en software, ze te vervangen door een geheel nieuwe DVD, die bevat alles wat de behoefte van de klant in één schijf. De inhoud zijn professioneel gepagineerd, en ontworpen gemakkelijk toegankelijk te zijn.

 
Verdere inspanningen om Go Green
 
Bij TimeTec, zullen we blijven milieu- en energiebesparende initiatieven in alle delen van het bedrijf uit te voeren. TimeTec medewerkers op alle niveaus te duiken diep in alle hoeken en gaten van het proces om afval en het ontwerp van alternatieve oplossingen die meer energie-efficiënt te identificeren.

Als een van onze voortdurende inspanningen in het verminderen van carbon footprint, we hebben uitgevonden en ontwikkeld TimeTec revolutionaire klokken methode inzetten van GPS, NFC, Beacon en smartphone technologie in dagonderwijs en bewaker patrouilleren oplossing. De inspanning bij de invoering van de veel eenvoudiger klokken alternatieven is de vraag naar hardware en hun verpakkingsmateriaal verminderd, en dus verminderen manufactury frequentie en transport, maar het bereiken van de dezelfde kloksnelheid en verificatie van authenticiteit, met toegevoegde mobiliteit.
 
Van milieuaspecten tot milieubetrokkenheid
 
Als onderdeel van de inspanningen voor milieuaangelegenheden hebben we in 2018 een innovatieve service geïntroduceerd. I-Environ, dat wordt geleid door een groep gepassioneerde onderzoekswetenschappers, is een service die de kostbare milieuanalyseservice inkrimpt tot een betaalbaar niveau voor normale gemeenschappen. om zelfs op regelmatige basis te abonneren. De i-Environ-services zetten drone-technologie aan de front-end in, met Big Data en Artificial Intelligence-technologie aan de achterkant, geïntegreerd als onderdeel van de i-Neighbor Smart Community-services voor community's om direct toegang te hebben tot relevante en belangrijke milieu-informatie over hun buurt.