Environment Footprint | TimeTec
Environmental Footprint
Elke keer dat we fossiele brandstoffen zoals gas, kolen of olie verbranden, komt kooldioxide vrij in de atmosfeer. Makkelijker te meten zijn de directe CO2-uitstoot waarvoor we verantwoordelijk zijn. Dit omvat de hoeveelheid gas en elektriciteit die we in onze huizen gebruiken, de hoeveelheid benzine of diesel die we in onze auto verbranden en het aantal en de afstand van vluchten die we maken. De Carbon Account is een hulpmiddel om ons te helpen deze directe emissies te meten.

\ n

Bij TimeTec zijn we constant op zoek naar manieren om de impact van onze producten op het milieu verder te verminderen.

\ n

Hoewel er enkele onderzoeksrapporten zijn die uitleggen dat online winkelen inherent milieuvriendelijker is dan traditionele winkelmethoden, doet TimeTec voortdurend extra inspanningen om al onze middelen via online middelen te leveren om bedrijfsactiviteiten uit te voeren en uiteindelijk hetzelfde doel te bereiken.

 
Het verlagen van de Carbon Account
 
TimeTec heeft twee hoofddoelstellingen voor ons merk uiteengezet, ten eerste om onze dealers te helpen onze producten gemakkelijker op de markt te brengen, en ten tweede om hen te helpen hun afhankelijkheid van technische ondersteuning te verminderen.
\ n

\ nDeze doelstellingen, zwaar onderbouwd met ons buitengewone online bronnenplan, hebben door de jaren heen met succes en enorm verminderd onnodige verkoopbezoeken of technisch reizen op de wegen voor onze dealers over de hele wereld. Alle benodigde bronnen zijn gemakkelijk toegankelijk op internet, inclusief uitgebreid online trainingsmateriaal en technische tips, wat nuttig is gebleken voor de klanten en dealers bij het verlagen van de transportkosten.
\ n

\ nBovendien zijn onze producten niet alleen ontworpen met het oog op een laag energieverbruik; we werken ook aan het gebruik van webtechnologie om communicatie op afstand te verbeteren en technische ondersteuning op afstand te verkrijgen. Bovendien heeft de introductie van online tools zoals TeamViewer voor desktopondersteuning op afstand geholpen om deze doelstellingen verder te verbeteren.
\ n

\ nSinds 2013 is het bedrijf gestopt met het uitgeven van papieren cheques aan onze lokale leveranciers en hebben we dit vervangen door de implementatie van een papierloos online betalingsproces. De online overboeking is een van onze inspanningen om meer betrokken te zijn bij Carbon Accounting door de reizende noodzaak voor de leveranciers om de cheques op de bank te innen en in te schrijven, te elimineren.

 
Het verminderen van verpakkingsafval
 
We hebben gewerkt om te zien dat sommige van onze TimeTec's hardware-producten en accessoires zijn ontworpen inklapbaar te zijn, in staat zijn om de verpakking te verkleinen en ook om het transport te vergemakkelijken.

Sinds begin 2011 is TimeTec aanzienlijke vooruitgang geboekt om het overtollige verpakkingen in de overbrenging van zijn hardware producten aan klanten te verlagen en heeft extra soorten van recycleerbare verpakkingsmaterialen ingevoerd om items tijdens het transport te beschermen. Het aanpassen van onze verpakkingen speelt ook een grote rol in het verminderen van afval en transportkosten.

De meeste bestellingen TimeTec hardware producten worden verzonden in golfkartonnen verpakkingen, die bevatten gemiddeld 43% teruggewonnen vezels. Eenmaal gebruikt, deze containers zijn 100% recycleerbaar voor toepassing bij de vervaardiging van andere papierproducten.

Aan het begin van 2011 zijn we begonnen met een "Going Green" campagne om het gebruik van papier in onze producten verder te verminderen door een einde te maken aan alle gebruiksaanwijzing uitdraaien voor TimeTec hardware en software, ze te vervangen door een geheel nieuwe DVD, die bevat alles wat de behoefte van de klant in één schijf. De inhoud zijn professioneel gepagineerd, en ontworpen gemakkelijk toegankelijk te zijn.

 
Verdere inspanningen om Go Green
 
Bij TimeTec zullen we doorgaan met het implementeren van milieu- en energiebesparende initiatieven in alle delen van het bedrijf. TimeTec-medewerkers op alle niveaus duiken diep in elk hoekje en gaatje van het proces om verspilling te identificeren en alternatieve oplossingen te ontwerpen die energiezuiniger zijn. \ N

\ nAls een van onze voortdurende inspanningen om de koolstofvoetafdruk te verkleinen, hebben we de revolutionaire klokmethode van TimeTec uitgevonden en ontwikkeld, waarbij we gps-, NFC-, Beacon- en smartphonetechnologie inzetten voor tijdregistratie en bewakingspatrouilles. De inspanning om de veel eenvoudigere klokalternatieven te introduceren, heeft de vraag naar hardware en hun verpakkingsmaterialen verminderd, en dientengevolge de fabricagefrequentie en het transport verminderen, maar dezelfde klok- en verificatie-authenticiteit bereiken, met extra mobiliteit.
 
Van milieuaspecten tot milieubetrokkenheid
 
Als onderdeel van de inspanningen voor milieuproblemen hebben we in 2018 een innovatieve service geïntroduceerd, i-Environ, die wordt gerund door een groep gepassioneerde onderzoekswetenschappers, een service die de dure milieuanalysedienst terugbrengt tot een betaalbaar niveau voor normale gemeenschappen. om in te schrijven, zelfs op regelmatige basis. De i-Environ-services zetten dronetechnologie aan de voorkant in, met Big Data en Artificial Intelligence-technologie aan de achterkant, geïntegreerd als onderdeel van de i-Neighbor Smart Community-services zodat de gemeenschap uit de eerste hand toegang heeft tot relevante en belangrijke milieu-informatie over hun buurt.
 
In de buurt van Field Commerce
 
De opkomst van e-commerce die de logistieke industrie een boost geeft, gaat normaal gesproken gepaard met twee milieuproblemen, ten eerste het koolstofemissieprobleem en ten tweede de verspilling van extra verpakkingen. We promoten de Near Field Commerce of Community Commerce om een milieuvriendelijkere community op te bouwen in vergelijking met online handel of online naar offline handel in het algemeen. Een van de problemen van de bestaande e-commerce is dat wanneer u meerdere items van één e-commerceplatform koopt, deze opgesplitst kan worden in meerdere leveringen, wat de problemen met de CO2-uitstoot en verpakkingsverspilling overdrijft. Maar geen van deze problemen bestaat voor de nabijgelegen handel. Zelfs voor een groepsaankoopplatform zoals Groupon, groepeert het alle aankopen van individuen om te genieten van volumekortingen voor materiële producten. Maar als het om levering gaat, gebeurt het nog steeds in meerdere. Op de meeste e-commerceplatforms worden klanten altijd als afzonderlijke individuen behandeld; terwijl in Near Field Commerce het gericht is op individuen in de gemeenschap in plaats van op sporadische individuen van overal.\n

\nWanneer een handelsplatform zich richt op een gemeenschap, kan het \'Meerdere aankopen, één levering\' realiseren, of het nu gaat om een werkplek of een woongemeenschap. TimeTec heeft een Tenant-app voor bedrijfstorens en een iNeighbour-app voor een residentiële gemeenschap ingebouwd met een handelsplatform dat uit drie componenten bestaat, namelijk i-Merchants voor vermelding van verkopers, TimeTec Mart voor online aankopen inclusief de functie voor het kopen van communitygroepen, en i-Ad voor handelaren om reclame te maken en hun verkoop te stimuleren. TimeTec heeft 4 patenten ingediend om milieuvriendelijke Near Field Commerce te promoten en als onderdeel van ons digitale bouwecosysteem voor commerciële of residentiële gebouwen.