Program Reseller global
Menyimpulkan Jualan Fast
Mengurangkan Kos Sokongan
Dapatkan Keuntungan berulang

Program TimeTec Global Reseller
Selamat Datang ke Program Reseller TimeTec Global, program berkesan yang disesuaikan yang membantu penjual semula menaiki trend pengkomputeran Cloud dan memeluk satu peluang besar untuk pertumbuhan. Program ini ringkas dan mudah dengan objektif yang jelas; untuk membuat kesimpulan jualan dalam masa yang singkat, dan untuk mengurangkan kos sokongan untuk operasi yang lebih menguntungkan. Dapatkan semua sumber yang anda perlukan dari aplikasi 8 awan, dan membuat penglibatan anda dengan TimeTec memenuhi dan memuaskan.
1 Ample tempoh percubaan percuma di mana TimeTec menawarkan sehingga 30 hari tanpa obligasi percubaan percuma kepada bakal pelanggan, menyediakan mereka dengan jumlah yang murah hati masa untuk menjalankan kajian kemungkinan.
2 Setiap pelanggan mendapat beberapa lesen percuma seumur hidup, satu strategi untuk menarik dan memastikan keyakinan terhadap mereka dan akhirnya memulakan jualan untuk anda.
3 Satu platform reseller dan daftar masuk tunggal sederhana untuk aplikasi TimeTec berbeza untuk pemantauan dan pengurusan pelanggan anda akaun, status dan anda juga boleh menyemak butiran pendapatan anda sekaligus.
4 Analisis data yang besar disediakan untuk memberi ulasan analisis dalam meningkatkan produk dan jualan dalam wilayah anda.
5 Mencari profesional jualan dan pemasaran bahan-bahan seperti kit persembahan, cadangan sampel dan lain-lain disediakan di TimeTec pusat sumber pemasaran yang boleh anda akses dalam talian.
6 Platform sokongan yang kuat untuk menyokong anda dengan e-pembelajaran, webinars, petua menyelesaikan masalah teknikal, sokongan teknikal 24/7/365, dan banyak lagi tanpa kos tambahan untuk mengekalkan pelanggan anda dan menghapuskan kos sokongan.
7 Ketersediaan berbilang bahasa Wide yang termasuk Bahasa Inggeris, Bahasa Arab, Cina, Indonesia, Jepun, Sepanyol dan banyak lagi untuk memenuhi pilihan bahasa yang berbeza di seluruh dunia.
8 Platform Auto-jodoh direka untuk menghubungkan anda dengan bakal pelanggan di kawasan anda.
9 Sistem auto-mailer yang boleh membantu anda dalam membuat susulan jualan anda dan mengurangkan kos jualan.
Kelebihan Ditambah
menjana pendapatan walaupun anda tidur
30 - 50% dan kehidupan perkongsian keuntungan panjang
jualan langganan berulang
terma & tiada hutang lapuk Bayaran pendahuluan
Mudah untuk menyokong
Program Pemohon Sesuai
syarikat IT
pembekal sistem pengurusan tenaga kerja
produk keselamatan vendor
ejen individu yang mahu wang tambahan
Bagaimana Hendak Menjadi TimeTec Reseller?
Lawati , pilih aplikasi awan TimeTec Suite A atau Suite B (atau kedua-duanya) yang anda berminat. Mengisi borang program rakan kongsi dalam talian dan serahkan
Buat akaun pengguna dan mendaftar dengan kursus latihan atau pembelajaran kendiri dengan bahan e-Pembelajaran dan Wizard kami untuk mengetahui tentang penyelesaiannya
Lawati dan ketik Pusat Sumber Marketing kami untuk membantu anda dalam jualan dan pemasaran
Memulakan perniagaan awan anda dan menikmati faedah daripada Program TimeTec Global Reseller
TimeTec Cloud Solutions
Suite A
Sistem Pengurusan Kehadiran & Masa
Sistem Pengurusan Cuti Pekerja
Sistem Pengurusan Tour Guard
Sistem Pengambilan Bakat
Sistem Kawalan Akses Pintar
Suite B
Sistem Kawalan Akses Pintar
Komuniti Kediaman Pintar
Sistem Pengurusan Pelawat
Pejabat Pintar & Keselamatan Rumah
Sistem Pengawasan Cloud
reseller Soalan Lazim
Menjadi Reseller yang
Penajaan acara
Sertai Webinar kami
Bercakap kepada Kami
Bahan pemasaran