BETALINGSBELEID
Betalingsmogelijkheden
Betalingen voor uw abonnement kan direct op TimeTec Cloud Sdn worden gemaakt. Bhd. Of via onze geautoriseerde resellers wereldwijd.
   
Voor betalingen die rechtstreeks aan TimeTec Cloud Sdn worden betaald. Bhd., Klanten 3 betalingsmogelijkheden:
 
1. Auto-Debet door middel van Braintree, waar de betaling automatisch in mindering gebracht op een erkende credit card, zal zijn of
2. Paypal, een online betaling kanaal
3. T / T, telegrafische overboeking betaling via banken
   
•  Klanten worden sterk aangeraden om via automatische incasso te kiezen via Braintree, een dochteronderneming van PayPal, om wolkabonnement automatisch te verlengen en voor ononderbroken toegang tot de cloud-services te zorgen. Braintree accepteert Visa en Mastercard voor betalingen.
 
•  Voor de betaling via PayPal, kunt u Visa, MasterCard en American Express-kaarten gebruiken om betalingen uit te voeren.
 
   
•  Voor de betaling door T / T de rekening informatie is als volgt:
 
Bankier: Public Bank BERHAD
Naam van de begunstigde: TimeTec Cloud Sdn Bhd (832542-W)
Rekening nr .: 3176 5268 36 (MYR)
3593 6726 19 (USD)
Swift Code: PBBEMYKL
   
Valuta
TimeTec Cloud is het gebruik van de Amerikaanse dollar als munteenheid voor alle transacties, maar PayPal en Braintree bieden een optie om uw primaire valuta te selecteren bij gebruik van de online payment gateway. U kunt uw primaire valuta op elk moment veranderen.
   
Voor degenen die de aankoop via een van geautoriseerde resellers TimeTec's wereldwijd, kunnen ze ervoor kiezen om hun abonnement betalen via de reseller met lokale facturering.
   
Wanneer de betalingen aan TimeTec-resellers worden gemaakt, is TimeTec niet aansprakelijk voor lokale belastingen, zoals BTW (BTW) of GST die lokaal worden opgelegd. De door u opgedragen bedragen, met of zonder uw creditcard of anderszins, kunnen onderhevig zijn aan en inclusief de toepasselijke belastingen, inclusief, zonder beperking, bronbelasting. Het is uw verantwoordelijkheid om eventuele belastingen op uw transacties toe te passen. U gaat akkoord met ons vrijwaring en vrijwaring van en tegen aanspraken die voortvloeien uit uw niet-nakoming.
Inschrijving Cycle
   
Abonnementscyclus betalingsopties aangeboden voor één maand, kwartaal-, halfjaar- en jaarresultaten.
   
U kunt kiezen welk type van betaling cyclus en bepaalde kortingen gelden voor een langer cyclus betaling.
Het beleid voor terugbetaling

   
U kunt uw account op elk gewenst moment opzeggen door een beëindiging e-mail naar de Vennootschap op info@timeteccloud.com .
   
U heeft recht op restitutie van de ongebruikte abonnementsprijzen voor dergelijke maanden die u vooraf hebt betaald voorafgaand aan de voornoemde beëindiging ( "Ongebruikte Usage").
   
Eventuele restitutie zal worden berekend op basis van een maandelijks abonnement tarief. Elke inschrijving gebruik van meer dan 1 dag worden berekend als 1 maand abonnement.
Een terugbetaling Processing Fee van USD10 in rekening worden gebracht aan u. Restitutie zal worden bijgeschreven op uw rekening. U moet een Paypal-account beschikken, zodat de terugbetaling kan worden bijgeschreven op uw Paypal account. Alle verwerking van vergoedingen of bankkosten zijn voor rekening van u. Als je abonnementsgeld betaling uit te voeren via uw reseller, wordt de restitutie worden gemaakt door uw reseller voor jou.
betaling Veelgestelde vragen
   
Eventuele problemen of problemen bij het gebruik van PayPal-services vindt u op deze link om zelfhulp te verkrijgen.
   
Eventuele problemen of problemen bij het gebruik van Braintree diensten, verwijzen naar deze link .
   
Eventuele problemen met TimeTec, e-mail naar info@timeteccloud.com