TimeTec Demo
Ontdek wat er beschikbaar is in onze TimeTec-oplossingen via ons live demo-account. Deze live demo-account is de exacte replica van het daadwerkelijke systeem en wordt compleet geleverd met gebruikersinformatie en gegevens die u kunt bekijken, bewerken en zelfs rapporten kunt genereren.

TimeTec Mobile App is ook beschikbaar in demoversie. Download de app en klik op Demo om in te loggen. De Demo Mobiele App en het Web werken onder dezelfde gebruiker, dus nieuw toegevoegde informatie zal onmiddellijk in het Web worden weergegeven. Probeer het!

Vul het formulier in om toegang te krijgen tot het demo-account
Naam
E-mailadres
land
Contact nummer
 
Selecteer alstublieft één oplossing
* Alle velden zijn verplicht
Ik heb het Privacybeleid en de Gebruiksvoorwaarden van TimeTec gelezen en ga hiermee akkoord.
   
Ik wil graag updates en informatie ontvangen over TimeTec-nieuws, -evenementen en -promo's.

Ervaar de Admin- en Gebruikersweergave met één klik
Oplossing Admin View Gebruikersweergave
TimeTec TA
Time & Attendance Management System
Bekijk het volledige scala van functies, voeg gebruikers toe, bekijk presentielijst, rapporten en etc. Bekijk eigen aanwezigheidsinformatie en profiel
TimeTec verlaat
Employee Leave Management System
Bekijk het volledige scala aan functies, voeg gebruikers toe, bekijk verlofoverzicht, bewerk verlofbeleid, rapporten en etc. Bekijk eigen verlofstoewijzing, bedrijfsverlofoverzicht, pas verlof toe en bekijk profiel.
TimeTec Patrol
Guard Tour Management System
Bekijk het volledige scala van functies, voeg gebruikers toe, bekijk patrouillegegevens, maak een patrouilleschema, genereer rapporten en etc. Bekijk records en profiel patrouilleren
TimeTec Access
Smart Access Control-systeem
Bekijk het volledige scala aan functies, voeg gebruikers toe, bekijk de toegangsrecords voor deuren, genereer rapporten en etc. Bekijk eigen toegangsrecords en profiel.
TimeTec-profiel
Employee Profile Management System
Bekijk het volledige scala aan functies, voeg gebruikers toe en bewerk profielvelden. Bekijk eigen profielinformatie