TimeTec
Partner Program Veelgestelde vragen
Hoeveel niveaus van de reseller zijn er in TimeTec Global Reseller Program?

De TimeTec Global Reseller Program heeft twee reseller levels.
1.Distributor 2.Dealer

Wat zijn de verschillen tussen de Distributeur en Dealer?
DISTRIBUTOR DEALER
• hoger niveau dan de dealer
• Geniet van een hogere winstuitkering percentage plus een hogere omzet quota
• Zorg voor admin-account van een distributeur te controleren dealer en klant accounts
• Toegestaan ​​om dealers te benoemen in hun gebied
• Single level reseller
• Basic omzet percentage van de commissie en een lagere omzet quota
• Bij een dealer admin-account om eigen verkopen te kunnen volgen
Hoe kan ik in aanmerking te komen van de wederverkoper van toepassing te bepalen?
DISTRIBUTOR DEALER
• Bezitten bestaande wederverkoper distributiekanaal • Nr bestaande wederverkoper distributiekanaal
Ik ben momenteel een geautoriseerde FingerTec reseller, ben ik automatisch gekwalificeerd als een TimeTec reseller ook?

Ja. Omdat het een FingerTec Authorized Reseller maakt je een TimeTec reseller onmiddellijk. Toch zal je nog steeds te vullen een inschrijvingsformulier voor de TimeTec systeem, en accepteer de voorwaarden van de reseller overeenkomst om uw TimeTec resellership activeren.

Wat is mijn verantwoordelijkheid als reseller?

U moet zich aanmelden als zoveel mogelijk klanten en omgaan met alle systeem is opgezet, opleiding, inbedrijfstelling en after sales service.

Is er een minimale investering eis om de TimeTec Global Reseller Program meedoen?

Ja, maar de investering is minimaal en kan worden gebruikt als winkelkrediet om het bedrijf bij ons te starten. E-mail ons op info@timeteccloud.com voor meer informatie.

Hoe maak je een deel van de TimeTec Global Reseller Program?

Ga naar de online applicatie-pagina op http://www.timeteccloud.com/become_partner , kiest u het type van partnerschap, vul alle benodigde informatie en het online sollicitatieformulier in te dienen. We kunnen upgraden of downgraden uw soort partnerschap toepassing bij de herziening. Na goedkeuring zal elke reseller krijgt een gratis demo-account met de activatie van 10 gebruikerslicenties.

Hoe in te schrijven voor de opleiding TimeTec Global Reseller Program?

Wij bieden online training; U kunt bij ons registreren voor Webinar sessies op http://www.fingertec.com/webinar/timeteccloud/ . U kunt ook uitnodigen uw klanten of uw potentiële klanten om de training aan te sluiten. Op dit moment voeren wij alle cursussen in het Engels. Om meer publiek te bereiken, wordt u aangemoedigd om cursussen te voeren in uw lokale taal en je kunt ook onze webinar tool te gebruiken. Samenwerken met ons om het opzetten van uw eigen webinar sessies in no time at all.

Ik ben geïnteresseerd om een ​​nieuwe reseller zijn, maar ik heb geen ervaring in de verkoop FingerTec of cloud-oplossing. Kunt u mij adviseren over hoe verder te gaan?

Als je nieuw bent FingerTec en TimeTec zijn, moet u de TimeTec toepassing te leren door het bijwonen van een van onze Webinar sessies en gebruik maken van de proefaccount. Account dat niet actief is binnen 6 maanden wordt automatisch uitgeschakeld. Ons team zal follow-up met u zodra u bij ons geregistreerd staat.

Moet ik een partnerschapsovereenkomst om een ​​reseller te worden tekenen?

Ja. Zodra wij uw aanvraag geaccepteerd, ontvangt u een e-mail, die vereist dat u uw partnerschap rekening activeren. Door het activeren van het account, moet u het eens worden over de voorwaarden van de partnerschapsovereenkomst.

TimeTec zal uiteindelijk een totaal van 8 cloud-oplossingen te lanceren, wordt een reseller automatisch het recht om alle applicaties te verkopen gegeven?

Nee, je alleen van toepassing voor de cloud oplossing die u geïnteresseerd bent in als je het invullen van het online aanvraagformulier bent. Natuurlijk kunt u kiezen voor meer als je het vertrouwen om de verkoop van quota ingesteld voor u realiseren.

Heeft u een jaarlijkse omzet quota op resellers op te leggen?

Ja. Sales toezeggingen variëren van het ene land naar het andere, en voor verschillende reseller levels. Voor meer informatie, gelieve ons te raadplegen op info@timeteccloud.com .

Zou u verwijst online vragen van ons land voor ons?

Elke klant zou worden toegewezen aan een reseller voor een betere lokale ondersteuning. Daarom zullen we alle lokale onderzoek is ontvangen op de lokale reseller passeren en het is uitsluitend naar eigen goeddunken.

Heeft TimeTec marketing ondersteuning aan resellers te bieden?

Ja. Raadpleeg Event Sponsorship Program voor meer informatie.

Wat is de prijs structuur van TimeTec en wat is mijn winstmarge?

Raadpleeg de volgende links voor onze prijzen.

TimeTec TA TimeTec Patrol
i-Neighbour EpiCamera

Alle Resellers zullen genieten van 30-50% winstmarge. Neem contact op met onze verkoopafdeling over uw verdiencapaciteit marge.

Ik ben momenteel uw FingerTec distributeur. Kon ik benoemen dealers in uw TimeTec systeem? En hoeveel winst zou ik ooit mijn dealers meld je aan sommige TimeTec klanten?

Als distributeur, je normaal genieten van 45% marge van de directe totale facturering uit uw directe sign-up klanten en onze TimeTec systeem richt zich op twee niveau van de verkopen die u dealers onder uw account kunnen zich inschrijven en genieten van een 10-15% marge van hun totale facturering. Omdat het een distributeur, moet u uw reseller te voorzien van TimeTec training.

Hoe moet de betalingen worden afgehandeld door de reseller of via TimeTec?

Het is aan jou. Als de klant ervoor kiest om een ​​online betaling te doen, zal de activering van de certificaten in real-time, maar als de klant door middel van je betaalt via offline methoden, zou het een tijdje duren voor het hele betalingsproces te worden opgeruimd, want we moeten wachten op de betaling van u voordat we de licenties zouden kunnen activeren. Raadpleeg ons Beleid van de betaling voor meer informatie.

Is het toegestaan ​​om TimeTec cloud service abonnement te verkopen in onze lokale valuta?

Ja, maar de verkoop van de licenties in lokale valuta is alleen acceptabel voor offline betaalmethodes. Als uw klanten betalen voor het abonnement online, alleen USD aanvaardbaar is.

Zodra mijn klanten de betaling aan u hebben gemaakt, hoe zou je mijn marge vergoeden aan mij?

Wij zullen uw marge krediet op uw rekening zodra de overdracht is gewist. Klik hier voor meer informatie over de commissie proces.

I have already signed up for TimeTec dealer and have a dealer account. How can I create an invoice for my client in my dealer account?

Once you have logged in to your dealer account, go to Customer > List of Customers, click on Licences of your selected client.You will see your client’s active licence, scroll down to end of page and click on “Purchase TimeTec Series Licence”Under the Order Details, choose Subscriber if the invoice is paid directly by end user; or Dealer if it is paid by your company. Click Preview Order to proceed for payment.

How can I add payment for my client’s licence using the Store Credit in my dealer account?

In the licence order page, choose Dealer under the Order Details and fill in the licence units and Billing Cycle. Click Preview Order to proceed for payment.Select Offline Payment and click “Place Order”. In the next page, you will see the invoice with a few payment options at the end of page. Choose Store Credit and Checkout.Overdracht van het geld gaat altijd bankkosten. Wie wordt het dragen van de lasten in dit geval?

De ontvangende kant de bankkosten en transactiekosten dragen. Bijvoorbeeld, als de klant rechtstreeks betaalt aan ons doorgeven via PayPal, zullen we de bankkosten te absorberen.
Echter, wanneer u contant geld uit uw winstmarge van uw account, moet u naar de bank rekening.

Hoe kan ik bijhouden van mijn klanten of dealers' bij te houden?

Uw reseller account kunt u bij te houden van al uw klanten en bescheiden dealers te houden. U kunt zich aanmelden om hun status wanneer u maar wilt controleren.

Als mijn klanten mij betaald in lokale valuta, zou ik betaal je in lokale valuta ook?

Nee, alle betalingen aan TimeTec moet in Amerikaanse dollars. De winst of het verlies als gevolg van een wisselkantoor zijn voor rekening van u. Dus zorg ervoor dat u het vinden van de juiste wisselkoers ten laste van uw klanten.

Als mijn klanten online rechtstreeks aan u, wanneer en hoe zal ik mijn geld uit laten verdienen?

U kunt inloggen en check uw account op elk gewenst moment voor de totale commissie die je hebt verdiend, en een bedrag laat uitbetalen in uw saldo op elk moment via PayPal-account of u kunt het gebruiken om uw FingerTec bestelling ten opzichte van ons.

Moet ik een PayPal-account te gebruiken om online transacties uit te voeren met u te hebben?

U wordt sterk aangemoedigd om een ​​Paypal account voor het gemak, tenzij de dienst niet in uw land wordt aangeboden; u kunt nog andere optie om te betalen voor ons te regelen.

Je geeft een bepaald percentage korting voor de langere termijn van de inschrijving aan de klanten, het zou gaan van mijn verdiensten?

Ja. Uw sharing winstmarge zou altijd gebaseerd op de totale facturatie van de klanten.

Als mijn klant een abonnement voor een jaar factureringscyclus, zal ik mijn winstdeling in vol?

Ja. Je zult altijd uw aandeel te krijgen in volle zodra uw klant de betaling voltooid.

Ik wil een aantal hardware met TimeTec oplossing bundelen. Zijn er extra producten of gadgets TimeTec bieden?

Ja dat doen we. Wij bieden verschillende ivd apparaten van toepassing zijn op TimeTec oplossingen, verwijzen wij u naar het volgende:

TimeTec TA i-Neighbour  
• Biometric Reader • Smart Card Reader • Smart Lock ML-10B
• Beacon • Siren Kit • Smart LPR
• NFC Tag (Ook compatibel met TimeTec Patrol) • Lift Control Panel BLE-16 • Smart Reader H2b
  • BLE-2 • Wireless Alarm System
  • Smart IP Camera • Smart Turnstile

De hardware moet apart in rekening gebracht vanaf TimeTec verkoop, maar als de klant ervoor kiest om te betalen door je heen, je kon zowel hardware als TimeTec abonnementskosten in uw totale facturering bevatten. Neem contact op met ons Sales team op info@timeteccloud.com voor eventuele vragen.

Hoe ziet u de hardware op te sturen? Zult u regelen de verzending of moet ik om het te regelen op mijn eigen?

U kunt regelen de verzending door uzelf of contact te onderhouden met onze Sales team. Houdt u er rekening mee dat u verantwoordelijk voor alle kosten die verband houden met de scheepvaart, met inbegrip van alle belastingen zal zijn.

Sinds TimeTec werkt op basis van een abonnement; ik kon bieden ook hardware verhuur aan mijn klanten?

Ja, u kunt dit doen, maar TimeTec zult u geen verhuur diensten aan te bieden. Uw omgang met TimeTec zou als een regelrechte verkoop basis blijven.

Heeft u meer vragen? Klik hier om te vragen.