TimeTec
Партньорската програма на често задавани въпроси
Колко нива на дистрибутора има в TimeTec Глобална програма Reseller?

Програмата за TimeTec Global Reseller има два дистрибутора нива.
1.Distributor 2.Dealer

Какви са разликите между дистрибутор и дилър?
ДИСТРИБУТОР ДИЛЪР
• По-високо ниво от тази на дилъра
• се радва на по-висок процент на печалба споделяне плюс по-висока квота за продажби
• Получаване на администраторски профил дистрибутор, за да наблюдава на дилърите, на клиентски сметки
• Оставя се да се назначи дилъри в своите области
• риселър единно ниво
• Основен процент продажби комисия и по-ниски продажби квота
• Като се има администраторски профил на търговец, за да следят собствените си продажби
Как да се определи дали може на дистрибутора се кандидатства?
ДИСТРИБУТОР ДИЛЪР
• Притежават съществуващ търговец разпределение канал • Не съществуващ канал за разпространение риселър
В момента аз съм оторизиран риселър FingerTec, съм автоматично квалифициран като TimeTec търговец също?

Да. В качеството си на оторизиран риселър FingerTec ви прави TimeTec риселър мигновено. Въпреки това, вие ще трябва да попълните регистрационна форма за системата за TimeTec, и приемам условията на споразумението за дистрибутора да активирате TimeTec resellership.

Каква е моята отговорност като продавач?

Трябва да се регистрирате като много клиенти е възможно и се справят с всички на системата, създадена, обучение, въвеждане в експлоатация и следпродажбено обслужване.

Има ли изискване за минимален инвестиционен да се присъединят към програмата за TimeTec Global Reseller?

Да, обаче инвестицията е минимална и може да се използва като кредит за магазин, за да започнете бизнес с нас. Изпратете ни имейл на info@timeteccloud.com за подробности.

Как да бъда част от Програмата за TimeTec Global Reseller?

Отидете на страницата онлайн приложение в http://www.timeteccloud.com/become_partner , изберете вида на партньорство, запълнят цялата необходима информация и да представи онлайн формуляра за кандидатстване. Можем да надстройват или понижават си вид приложение за партньорство при преглед. След като бъде одобрен, всеки търговец ще бъде даден безплатна демо сметка с активирането на 10 потребителски лиценза.

Как да се запишат за обучение по TimeTec Глобална програма Reseller?

Ние предлагаме онлайн обучение; можете да се регистрирате при нас за Webinar сесии на http://www.fingertec.com/webinar/timeteccloud/ . Можете също така да покани клиентите си или вашите потенциални клиенти да се присъединят към тренировката. В момента ние провеждаме всички курсове на английски език. За да достигне до повече публика, вие се насърчават да провеждат курсове за обучение във вашия език и можете да използвате уеб семинара инструмент. Поддържа връзка с нас, за да създаде своя собствена Webinar сесии, в нито един момент на всички.

Аз се интересувам да бъде нов дистрибутор, но аз нямам никакъв опит продажба FingerTec или облак решение. Можеш ли да ме посъветва как да постъпите?

Ако не сте запознати с FingerTec и TimeTec, ще трябва да се научат приложението TimeTec се в една от нашите сесии на уеб семинари и чрез проба сметка. Сметка, че не е активен в рамките на 6 месеца ще бъде деактивирана автоматично. Нашият екип ще се свърже с вас, след като сте се регистрирали при нас.

Трябва ли да се подпише споразумение за партньорство, за да станете дистрибутор?

Да. След като приема кандидатурата си, ще получите имейл, който изисква от вас да активирате партньорство сметка. Чрез активиране на сметката, ще трябва да се споразумеят за условията и по реда на споразумение за партньорство.

TimeTec в крайна сметка ще започне с общо 8 облачни решения, е дистрибутор автоматично да получи правото да продаде всички приложения?

Не, ти се прилага само за разтвора на облак, който ви интересуват, когато сте попълване на онлайн формуляра за кандидатстване. Разбира се можете да се откажете за повече, ако имате доверие, за да се постигне квотата на продажбите, определен за вас.

Смятате ли да налага никакъв годишно продажбите квота за дистрибутори?

Да. ангажименти продажби варират от една държава в друга, както и за различни нива на дистрибутора. За повече информация, моля консултирайте се с нас на info@timeteccloud.com .

Бихте ли се отнасят онлайн запитвания от страната ни, за да ни?

Всеки клиент ще бъде възложен на един търговец, за по-добра местна подкрепа. Следователно, ние ще премине всяко местно запитване получи до местния дистрибутор и е единствено по наша преценка.

Дали TimeTec осигури маркетингова подкрепа на търговци?

Да. Моля обърнете се към събитието Спонсорство програма за повече информация.

Каква е структурата на цената на TimeTec и каква е моята печалба?

Моля, вижте следните връзки за ценообразуването.

TimeTec TA TimeTec Patrol
i-Neighbour EpiCamera

Всички Вторичен пазар ще се радват 30-50% марж на печалбата. Моля, консултирайте се с нашия търговски отдел за да се печели марж.

В момента аз съм си FingerTec дистрибутор. Мога ли да назначи дилъри във вашия TimeTec система? И каква печалба ще имам, след като дилърите си запишат някои TimeTec клиенти?

Като дистрибутор, които обикновено се ползват 45% марж от пряк общо фактуриране от вашите клиенти преки регистрация и нашият TimeTec система се грижи за две нива на продажби, които можете да се регистрират търговци съгласно профила си и да се насладят на марж на 10-15% от техния Общият брой на фактуриране. В качеството си на дистрибутор, трябва да предоставите на вашия търговец TimeTec обучение.

Как трябва да се предоставени за размяна на плащанията, чрез дистрибутора или чрез TimeTec?

От теб зависи. Ако клиентът реши да постъпи плащане онлайн, активирането на лицензите ще бъде в реално време, обаче, ако клиентът плаща чрез вас чрез методи офлайн, то ще отнеме известно време, за целия процес на плащане, за да се изчисти, защото трябва да изчака плащането от вас преди да можем да активирате лицензите. Моля, обърнете се към нашия политика вноска за повече информация.

допустимо да продава абонамент TimeTec облак услуга в нашата местна валута е?

Да, но продажбата на лицензите в местна валута е приемливо само за офлайн начини на плащане. Ако клиентите ви плащат за записване онлайн, само USD валута е приемливо.

След моите клиенти са направили плащането към вас, как бихте възстанови ми марж на мен?

Ще кредитираме си марж в профила си, след като прехвърлянето бъде изчистена. Кликнете тук за повече информация относно процеса на комисията.

I have already signed up for TimeTec dealer and have a dealer account. How can I create an invoice for my client in my dealer account?

Once you have logged in to your dealer account, go to Customer > List of Customers, click on Licences of your selected client.You will see your client’s active licence, scroll down to end of page and click on “Purchase TimeTec Series Licence”Under the Order Details, choose Subscriber if the invoice is paid directly by end user; or Dealer if it is paid by your company. Click Preview Order to proceed for payment.

How can I add payment for my client’s licence using the Store Credit in my dealer account?

In the licence order page, choose Dealer under the Order Details and fill in the licence units and Billing Cycle. Click Preview Order to proceed for payment.Select Offline Payment and click “Place Order”. In the next page, you will see the invoice with a few payment options at the end of page. Choose Store Credit and Checkout.Прехвърляне на пари винаги включва банкови такси. Кой ще бъде подкрепена от обвиненията в този случай?

Приемащият края ще носи банковите такси и таксите за транзакции. Например, ако клиентът плаща директно до нас чрез PayPal, ние ще поеме банковите такси.
Въпреки това, когато теглите си марж на печалбата от сметката си, ще трябва да понесе банковите такси.

Как мога да следите ми клиенти "или дилъри записи?

Вашият Reseller профил ви позволява да следите на всички свои клиенти и записи на дилърите. Можете да влезете, за да се провери тяхната по всяко време статус, който искате.

Ако клиентите ми ме платени в местна валута, трябва ли да си ти плащат в местна валута също?

Не. Всички плащания в полза TimeTec трябва да са в щатски долари. Всяка печалба или загуба в резултат на обмен на валута, се поемат от вас. Следователно, не забравяйте да разберете правилния валутния курс ще бъде за сметка на клиентите си.

Ако клиентите ми плащат директно до вас онлайн, кога и как трябва да осребря моя печалба?

Можете да влезете и да проверявате профила си по всяко време за общата комисия, че сте заслужили, и някаква сума в баланса си по всяко време чрез PayPal акаунт или можете да го използвате, за да компенсира си FingerTec поръчка от нас.

Трябва ли да има сметка в PayPal, да извърши всички онлайн транзакции с теб?

Силно се насърчават да имат профил в Paypal за удобство, освен ако услугата не се предлага във вашата страна; може да се организира друга възможност да извърши плащане към нас.

Даваш определен процент отстъпка за по-дълъг срок на абонамента за клиентите, ще се отрази на приходите ми?

Да. Вашият марж разпределение на печалбата винаги ще се основава на общата таксуването на клиентите.

Ако моят клиент се абонира за едногодишен период на таксуване, ще си получа разпределение на печалбата в пълен размер?

Да. Винаги ще получите своя дял в пълен След като клиентът попълни плащането им.

Искам да пакетира няколко хардуер с TimeTec решение. Има ли някакви допълнителни продукти или приспособления TimeTec предлагат?

Да правим. Ние предлагаме няколко интернет на нещата устройства, приложими за TimeTec решения, моля вижте следното:

TimeTec TA i-Neighbour  
• Biometric Reader • Smart Card Reader • Smart Lock ML-10B
• Beacon • Siren Kit • Smart LPR
• NFC Tag (Също съвместим с TimeTec Patrol) • Lift Control Panel BLE-16 • Smart Reader H2b
  • BLE-2 • Wireless Alarm System
  • Smart IP Camera • Smart Turnstile

Хардуерът трябва да се таксува отделно от TimeTec продажби, но ако клиентът реши да плати чрез вас, вие може да включва хардуер и TimeTec абонаментна такса в общия си за плащане. Моля свържете се с нашия екип по продажбите info@timeteccloud.com за всички запитвания.

Как да ви изпрати на хардуера? Ще ви подредите пратка или трябва да се организира това сам?

Можете да подредите пратката сами или поддържат връзка с нашия екип продажби. Моля, имайте предвид, че вие ​​ще бъдете отговорни за всички такси, свързани с корабоплаването, включително всички данъци и такси.

От TimeTec работи на абонаментен принцип; може ли също така предлагат хардуер под наем на моите клиенти?

Да можете да го направите, но TimeTec няма да ви предложим всякакви под наем. Вашият занимаващи с TimeTec ще остане като база при окончателна продажба.

Ако имате още въпроси Кликнете тук, за да попитам.
Уебсайтове на екосистемата в облака на TimeTec
© 2020 TimeTec Computing Sdn. Bhd. Всички права запазени.