Event Sponsorship Programma voor TimeTec Reseller
 
  Aanvraagformulier     Event Report Form
Goed nieuws voor TimeTec Reseller! Als u wilt TimeTec producten bij uw evenementen te bevorderen, verwelkomen wij u van toepassing voor de TimeTec Event Sponsoring van TimeTec Computing. De gebeurtenissen zouden kunnen lokale beurzen, seminars, workshops, sales trainingen en etc. Dit programma staat open voor alle TimeTec resellers wereldwijd. Laten we samenwerken om TimeTec cloud-oplossingen hele land te bevorderen en de vruchten plukken.
Voorwaarden
1. De aanvraag moet voor ons 2 maanden voor het evenement worden ingediend door het invullen van het online sollicitatieformulier.
2. Een officiële goedkeuring resultaat zal binnen 7 werkdagen naar u worden verzonden vanaf uw datum van indiening.
3. De goedkeuring en de hoeveelheid van sponsoring zijn uitsluitend naar goeddunken TimeTec Computing.
4. De sponsoring is beperkt tot 50% van de totale kosten van uw evenement.
5. TimeTec Computing heeft het recht om de presentatie van TimeTec producten weergegeven tijdens het evenement om het merkimago te behouden dicteren.
6. Als de sponsoring gegeven is in monetaire vorm of TimeTec abonnement credits (zo goed als cash), moet de aanvrager online opvullen van de Event Report Form binnen 14 dagen na het evenement.
7. Als u de Event Report Form binnen de looptijd gegeven dienen, TimeTec Computing heeft de rechten om het sponsorschap te annuleren.
8. De goedgekeurde sponsoring bedrag zou worden overgedragen aan de aanvrager verleende vergunning rekening binnen 14 dagen na ontvangst van de Event Report Form.
9. Als de sponsoring in de vorm van TimeTec Subscription Credit, kan de aanvrager het te gebruiken binnen 12 maanden na de datum van goedkeuring. De ongebruikte kredieten na de houdbaarheidsdatum kan niet worden gebruikt of worden omgezet in cash.
10. Alle gesponsorde marketing materialen, zoals brochures, folders, souvenirs en etc zal worden verzonden naar de aanvrager en de verzendkosten van de materialen moeten worden gedragen door de aanvrager.
11. Alle beslissingen zijn definitief en kan geen beroep worden aangetekend.