Program Penajaan acara untuk TimeTec Reseller
 
  Borang permohonan     Borang Laporan Acara
Berita baik untuk TimeTec Reseller! Jika anda ingin mencadangkan produk TimeTec di acara-acara anda, kami mengalu-alukan anda untuk memohon TimeTec Acara Tajaan dari TimeTec Computing. Peristiwa-peristiwa yang boleh menjadi pameran, seminar, bengkel, latihan jualan tempatan dan lain-lain program ini terbuka kepada semua penjual semula TimeTec seluruh dunia. Mari kita bekerja bersama-sama untuk menggalakkan penyelesaian awan TimeTec di seluruh negara dan mendapat faedah.
Terma dan syarat
1. Permohonan hendaklah dikemukakan kepada kami 2 bulan sebelum majlis itu dengan mengisi borang permohonan online.
2. Satu keputusan kelulusan rasmi akan dihantar kepada anda dalam tempoh 7 hari bekerja dari tarikh penghantaran anda.
3. Kelulusan dan jumlah penajaan adalah semata-mata mengikut budi bicara TimeTec Computing.
4. Penajaan ini adalah terhad sehingga 50% daripada jumlah kos acara anda.
5. TimeTec Computing mempunyai hak untuk menentukan persembahan produk TimeTec dipaparkan semasa acara untuk mengekalkan imej jenama.
6. Jika penajaan yang diberikan adalah dalam bentuk wang atau kredit langganan TimeTec (seperti wang tunai), pemohon perlu mengisi Borang Laporan Acara dalam talian dalam tempoh 14 hari selepas acara itu.
7. Kegagalan mengemukakan Borang Laporan Acara dalam tempoh yang diberikan, TimeTec Computing mempunyai hak untuk membatalkan penajaan.
8. jumlah penajaan yang diluluskan akan dipindahkan kepada syarikat pemohon dibenarkan akaun dalam tempoh 14 hari selepas menerima Borang Laporan acara.
9. Jika penajaan itu adalah dalam bentuk TimeTec Langganan Kredit, pemohon boleh menggunakan ia dalam tempoh 12 bulan selepas tarikh kelulusan. Kredit yang tidak digunakan selepas tarikh tamat tempoh tidak boleh digunakan atau ditukar kepada wang tunai.
10. Semua bahan-bahan pemasaran yang ditaja seperti risalah, buku kecil, cenderamata dan lain-lain akan dihantar kepada pemohon dan kos penghantaran bahan-bahan yang perlu ditanggung oleh pemohon.
11. Semua keputusan adalah muktamad dan tidak boleh dirayu.