Polisi pembayaran
Pilihan pembayaran
Bayaran langganan anda boleh dibuat terus kepada TimeTec Cloud Sdn. Bhd. Atau melalui penjual semula yang diberi kuasa kami di seluruh dunia.
   
Untuk bayaran yang dibayar terus kepada TimeTec Cloud Sdn. Bhd., Pelanggan mempunyai 3 pilihan pembayaran:
 
1. Auto-Debit melalui Braintree di mana bayaran akan secara automatik ditolak daripada kad kredit yang dibenarkan atau
2. Paypal, saluran pembayaran dalam talian
3. T / T, Bayaran Pindahan Telegraf melalui bank-bank
   
•  Pelanggan adalah sangat disyorkan untuk memilih bayaran auto-debit melalui Braintree, anak syarikat PayPal, untuk auto memperbaharui langganan awan dan memastikan akses tanpa gangguan kepada perkhidmatan awan. Braintree menerima Visa dan Mastercard untuk pembayaran.
 
•  Untuk pembayaran melalui PayPal, anda boleh menggunakan kad Visa, MasterCard, American Express dan untuk membuat pembayaran.
 
   
•  Bagi T / T maklumat akaun seperti di bawah:
 
Banker: PUBLIC BANK BERHAD
Nama penerima: TimeTec Cloud Sdn Bhd (832.542-W)
Akaun No .: 3176 5268 36 (MYR)
3593 6726 19 (USD)
Swift Kod: PBBEMYKL
   
mata wang
TimeTec Cloud menggunakan dolar AS sebagai mata wang untuk semua urus niaga, bagaimanapun PayPal dan Braintree menyediakan pilihan untuk memilih mata wang utama anda apabila menggunakan gerbang pembayaran dalam talian. Anda boleh menukar mata wang utama anda bila-bila masa.
   
Bagi mereka yang membeli melalui mana-mana penjual semula yang disahkan TimeTec di seluruh dunia, mereka boleh memilih untuk membayar langganan mereka melalui penjual semula dengan bil tempatan.
   
Apabila pembayaran dibuat kepada penjual TimeTec, TimeTec tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang cukai tempatan seperti VAT (Cukai Nilai Ditambah) atau CBP yang dikenakan di dalam negara. Amaun yang dikenakan kepada anda oleh kami, sama ada melalui kad kredit anda atau sebaliknya, mungkin tertakluk kepada dan termasuk cukai yang dikenakan, termasuk tanpa batasan cukai pegangan. Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk menghantar sebarang cukai yang dikenakan ke urus niaga anda. Anda bersetuju untuk menanggung rugi dan memaksa kami tidak berbahaya dari dan terhadap apa-apa tuntutan yang timbul daripada kegagalan anda untuk berbuat demikian.
Kitaran langganan
   
Langganan pilihan pembayaran kitaran yang ditawarkan adalah untuk satu bulan, suku tahun, setengah tahun dan tahunan.
   
Anda boleh memilih mana-mana jenis kitaran pembayaran dan diskaun tertentu memohon kitaran pembayaran lebih lama.
Polisi Bayaran Balik

   
Anda boleh menamatkan akaun anda pada bila-bila masa dengan menghantar e-mel penamatan kepada Syarikat di info@timeteccloud.com .
   
Anda layak mendapat bayaran balik langganan yang tidak digunakan untuk beberapa bulan seperti yang anda telah dibayar terlebih dahulu sebelum penamatan yang tersebut di atas ( "Penggunaan yang tidak digunakan ").
   
Sebarang pembayaran balik akan dikira berdasarkan kadar langganan bulanan. Sebarang penggunaan langganan melebihi 1 hari akan dikira sebagai 1 bulan langganan.
A Bayaran Bayaran Balik Pemprosesan USD10 akan dikenakan kepada anda. Bayaran balik akan dikreditkan ke akaun anda. Anda perlu mempunyai akaun Paypal supaya bayaran balik boleh dikreditkan ke akaun Paypal anda. Semua yuran pemprosesan atau caj bank akan ditanggung oleh anda. Jika anda membuat pembayaran yuran langganan melalui penjual semula anda, bayaran balik hendaklah dibuat oleh reseller anda kepada anda.
Soalan Lazim pembayaran
   
Sebarang isu atau masalah semasa menggunakan perkhidmatan PayPal, pergi ke link ini untuk mendapatkan selfhelp.
   
Sebarang isu atau masalah semasa menggunakan perkhidmatan Braintree, rujuk pautan ini .
   
Sebarang masalah dengan TimeTec, e-mel kepada info@timeteccloud.com