ЗА ПОКУПКА
Начини на плащане
Плащания за вашия абонамент могат да бъдат направени директно на TimeTec Cloud Sdn. Bhd., Или чрез нашите оторизирани дистрибутори в световен мащаб.
   
За плащания, които се изплащат директно на TimeTec Cloud Sdn. Bhd., Клиентите имат 3 възможности за плащане:
 
1. Auto-Дебитно чрез Брейнтрий, където плащането ще бъде автоматично приспадната от оторизиран кредитна карта или
2. Paypal, плащане онлайн канал
3. T / T, телеграфен превод плащане чрез банки
   
•  На потребителите се препоръчва да избират автоматично плащане чрез Braintree, дъщерно дружество на PayPal, за автоматично подновяване на абонамента за облак и осигуряване на непрекъснат достъп до облачните услуги. Braintree приема Visa и Mastercard за плащания.
 
•  За плащане чрез PayPal, можете да използвате Visa, MasterCard и American Express карти за извършване на плащания.
 
   
•  За плащане с T / T информацията за него е по-долу:
 
Банкер: публична банка BERHAD
Име на бенефициента: TimeTec Cloud Sdn Bhd (832542-W)
Сметка No .: 3176 5268 36 (MYR)
3593 6726 19 (USD)
SWIFT код: PBBEMYKL
   
Валута
TimeTec Cloud използва щатски долара като валута за всички транзакции, обаче PayPal и Брейнтрий предостави възможност да изберете основния си валута, когато използвате онлайн плащане шлюза. Можете да промените основната валута, по всяко време.
   
За тези, които са закупуване чрез някоя от упълномощени дистрибутори TimeTec в световен мащаб, те могат да изберат да платят абонамента си чрез дистрибутора с местен фактуриране.
   
Когато плащанията се извършват на дистрибутори на TimeTec, TimeTec няма да носи отговорност за местни данъци, напр. ДДС (данък добавена стойност) или GST, които се налагат на място. Сумите, които Ви са начислени от нас, независимо дали чрез вашата кредитна карта или по друг начин, могат да бъдат предмет и да включват приложими данъци, включително, без ограничение, данъци, удържани при източника. Ваша отговорност е да прехвърляте всички данъци, които важат за вашите транзакции. Вие се съгласявате да ни обезщетите и да ни държите безобидни от и против всякакви претенции, произтичащи от неуспеха ви да го направите.
Абонамент Cycle
   
Абонаментни възможности за плащане, предлагани цикъл са за един месец, тримесечни, шестмесечни и годишни.
   
Можете да изберете всякакъв вид плащане цикъл и някои отстъпки се прилагат за по-дълго в платежния цикъл.
Правила за възстановяване

   
Можете да закриете профила си по всяко време чрез изпращане на имейл до прекратяване на дружеството към info@timeteccloud.com .
   
Вие имате право на възстановяване на неизползвания абонамент за такива месеца, което сте платили предварително преди гореспоменатото прекратяване ( "Неизползвани Употреба").
   
Всяко възстановяване ще се изчислява на базата на месечна абонаментна такса. Всяка употреба абонамент дълъг от 1 ден, се изчислява като 1 месец от абонамент.
Възстановяване на сумата такса за обработка на USD10 се начислява за вас. Възстановените суми ще бъдат кредитирани в сметката си. Вие ще трябва да притежава профил в Paypal, така че възстановяването може да бъде кредитирана по вашата сметка Paypal. Всички такси за обработка или банкови такси се поемат от вас. Ако направите плащане абонаментна такса чрез дистрибутора си, възстановяването се извършва от дистрибутора си за вас.
Често задавани въпроси за плащане
   
Всякакви въпроси или проблеми при използване на PayPal услуги, отиват в тази връзка да се получи selfhelp.
   
Всякакви въпроси или проблеми при използване на Брейнтрий услуги, се отнасят за тази връзка .
   
Всякакви проблеми с TimeTec, електронна поща до info@timeteccloud.com
Уебсайтове на екосистемата в облака на TimeTec
© 2021 TimeTec Computing Sdn. Bhd. Всички права запазени.