Environmental Footprint
Всеки път, когато горят изкопаеми горива като газ, въглища или нефт, се освобождава въглероден диоксид в атмосферата. По-лесно да се измери са въглеродните емисии преки, че ние сме отговорни. Това включва размера на природен газ и електроенергия, които използваме в нашите къщи, количеството на бензин или дизел горим в нашата кола, както и броя и разстоянието на полета, които предприемаме. Въглеродният Сметката е инструмент, за да ни помогне измерването на тези преки емисии.

В TimeTec, ние непрекъснато търсим начини за по-нататъшно намаляване на въздействието на нашите продукти върху околната среда.

Въпреки че има някои доклади за изследвания, които обясняват онлайн пазаруването по своята същност е по-щадящи околната среда в сравнение с традиционните методи на търговията на дребно, TimeTec постоянно се вземат допълнителни усилия да доставят всичките си ресурси чрез онлайн средство за извършване на стопанска дейност и в крайна сметка постигане на същата цел.

 
Понижаването Профилът в Carbon
 
TimeTec е изложено две основни цели за нашата марка, първата е да се помогне на нашите дилъри продават нашите продукти по-лесно, и второ, е да им помогне да намалят зависимостта си от техническа поддръжка.

Тези цели, силно обзаведени с нашия извънредно план онлайн ресурси, които успешно са и значително намалени ненужните продажби посещения или техническа пътуване по пътищата за нашите дилъри по света през годините. Всички необходими ресурси могат да бъдат лесно достъпни в интернет, включително и всеобхватна онлайн учебни материали, както и технически съвети, които се оказа от полза за клиентите и търговците за намаляване на транспортните разходи.

Освен това, нашите продукти не са само предназначени да имат ниска консумация на енергия; ние също работим за използване уеб-поддръжка за технологията за подобряване на отдалечени комуникации и постигане на дълъг далечна техническа поддръжка. Освен това въвеждането на онлайн инструменти като TeamViewer за дистанционна поддръжка на работния плот, е помогнал за по-нататъшно засилване на тези цели.

От 2013 г. компанията е спряла издаването на чекове на хартиен носител към нашите местни доставчици, и ние сме го заменя с изпълнението на безкнижна онлайн платежния процес. онлайн прехвърлянето на плащане е един от нашите усилия, за да бъдат по-ангажирани с отчитане на въглерода, като елиминира необходимостта от пътуващата за доставчиците да събират и банката в проверките в банката.

 
Намаляване на отпадъци от опаковки
 
Ние сме работили, за да видите, че някои от хардуерни продукти и аксесоари нашата TimeTec са проектиран да бъде сгъваема, за да може да се намали размера на опаковките, а също и за да се улесни транспортирането.

От началото на 2011 г., TimeTec е постигнала значителен напредък за намаляване на излишната опаковки в пратките на своите хардуерни продукти на клиентите и е въвела допълнителни видове рециклируеми опаковъчни материали за защита на предмети по време на пътуването. В преоразмеряване на нашите опаковки също играе голяма роля за намаляване на отпадъците, както и транспортни разходи.

Повечето поръчки на хардуерни продукти TimeTec са изпратени в опаковки от велпапе, която съдържа средно съдържание на фибри възстановени 43%. След като се използва, тези контейнери са 100% рециклируеми за използване в производството на други продукти хартия.

В началото на 2011 г., ние започнахме кампания "Работата на Зелени" за по-нататъшно намаляване на използването на хартия в нашите продукти, като сложат край на всички ръководство разпечатки за хардуер и софтуер TimeTec, като ги замени с изцяло нов DVD, който съдържа всичко нужда на клиентите в един диск. Цялото съдържание се занимават професионално с номерирани страници, и предназначени да бъдат лесно достъпни.

 
Продължаване на усилията за отида зелено
 
В TimeTec, ние ще продължим да се приложат екологични и енергоспестяващи инициативи във всички части на компанията. TimeTec служители на всички нива се потопите дълбоко в всяко кътче на процеса за идентифициране на отпадъци и алтернативните проектни решения, които са по-енергийно ефективни.

Като един от нашите продължаващи усилия за намаляване на въглеродния отпечатък, ние сме изобретили и разработен метод революционен тактовата TimeTec за разполагане на GPS, NFC, Beacon и технологии смартфон в работно време и охрана патрулиране разтвор. Усилията за въвеждане на много по-прости тактовата алтернативите е намалило търсенето на хардуер и техните опаковъчни материали, и следователно да намали Manufactury честота и транспорт, но се постигне същата тактовата и проверка автентичността, с добавена мобилност.
 
От гледна точка на околната среда за включване в околната среда
 
Като част от усилията за опазване на околната среда, през 2018 г. въведехме новаторски услуги, i-Environ , управляван от група страстни изследователи, е услуга, която намалява висококачествената екологична аналитична услуга до приемливо ниво за нормалните общности да се абонирате дори редовно. Услугите на i-Environ разгръщат безжична технология в предния край, като технологията Big Data и Artificial Intelligence се интегрира като част от i-Neighbor Smart Services на общността, така че общността да има достъп от първа ръка до важна и важна информация за околната среда за техния квартал.
Уебсайтове на екосистемата в облака на TimeTec
© 2021 TimeTec Computing Sdn. Bhd. Всички права запазени.