Demo TimeTec
Terokai apa yang ada dalam penyelesaian TimeTec kami melalui akaun demo langsung kami. Akaun demo langsung ini adalah replika sebenar sistem sebenar dan dilengkapi dengan maklumat pengguna dan data yang dapat anda lihat, edit dan bahkan menghasilkan laporan.

App Mobile TimeTec juga boleh didapati dalam versi Demo. Muat turun App dan klik Demo untuk log masuk. App Mobile Demo dan Web beroperasi di bawah pengguna yang sama sehingga maklumat yang baru ditambahkan akan mencerminkan di Web serta-merta. Cuba ia!

Isi borang untuk mengakses akaun demo
Nama
Alamat emel
Negara
Nombor telefon
 
Sila pilih satu penyelesaian
* Semua bidang adalah wajib
Saya telah membaca dan bersetuju dengan Dasar Privasi dan Terma Penggunaan TimeTec.
   
Saya ingin menerima kemas kini dan maklumat mengenai berita, acara dan promosi TimeTec.

Mengalami pandangan Admin dan Pengguna dalam satu klik
Penyelesaian Paparan Admin Paparan Pengguna
TA TimeTec
Sistem Pengurusan Kehadiran & Masa
Lihat pelbagai ciri, tambah pengguna, lihat senarai kehadiran, laporan dan lain-lain. Lihat maklumat dan profil kehadiran sendiri
TimeTec Leave
Sistem Pengurusan Cuti Pekerja
Lihat rangkaian penuh ciri, tambahkan pengguna, lihat gambaran cuti, edit dasar cuti, laporan dan sebagainya. Lihat peruntukan cuti sendiri, gambaran keseluruhan syarikat, gunakan cuti dan lihat profil.
Patrol TimeTec
Sistem Pengurusan Tour Guard
Lihat pelbagai ciri, tambah pengguna, melihat rekod rondaan, membuat jadual rondaan, menghasilkan laporan dan sebagainya. Lihat rekod dan profil rondaan
Akses TimeTec
Sistem Kawalan Akses Pintar
Lihat pelbagai ciri, tambah pengguna, melihat rekod capaian pintu, menghasilkan laporan dan sebagainya. Lihat rekod dan profil akses sendiri.
Profil TimeTec
Sistem Pengurusan Profil Pekerja
Lihat pelbagai ciri, tambah pengguna dan edit medan profil. Lihat maklumat profil sendiri